Jämför 17 mobilabonnemang från Fello

Vanliga abonnemang Studentabonnemang Barnabonnemang Seniorabonnemang Företagsabonnemang

Villkor

Uppsägningstid: 0 mån
Spara outnyttjad data: Ja, upp till 25 GB
Surf inom EU: Ja

Täckning

Mobilnät: Telia
Hastighet 3G: Upp till 10 Mbit/s
Hastighet 4G: Upp till 40 Mbit/s

Kundtjänst

Telefonnummer: Ingen telefonsupport
E-postadress: Ingen mailsupport
Support via chatt: Ja
Support via Facebook: Nej

Recension av Fello

Eftersom Fello använder Telias nät ges Sveriges bästa täckning. Det tillsammans med prisnivåerna är de två stora fördelarna hos Fello. Det är även fördelaktigt att surfen sparas och att operatören har mycket goda kundrecensioner.

Fello är perfekt för dig som: Vill använda Telias nät men prioriterar lägre priser. Fello är ett enkelt abonnemang utan massa extratjänster.

Fördelar med Fello

 • Låga priser
 • Möjligt att ta paus
 • Spara surf

Nackdelar med Fello

 • Går ej att köpa mobil till abonnemanget
 • Inga unika fördelar

Abonnemang

Fello har gjort det mycket enkelt för sina kunder. Alla abonnemang har fria samtal, SMS och MMS. Du behöver alltså bara välja hur mycket surf som önskas. De nivåer som kan väljas är:

 • 1 GB
 • 2 GB (Enbart för student/55+/barn)
 • 4 GB
 • 5 GB (Enbart för student/55+/barn)
 • 7 GB
 • 10 GB
 • 30 GB

Speciella rabatter

 • Student – 55+ - Barn

  Är du student, över 55 år eller vill du teckna ett abonnemang till ett barn (under 18år) ges rabatt hos Fello.

  I detta fall kan du exempelvis få 2GB per månad till samma pris som 1GB kostar. Väljs 10 GB eller 30 GB ges ett lägre pris än annars.

 • Pausa abonnemanget

  Varför betala om du inte kommer använda mobilabonnemanget? Hos Fello kan du välja att ta paus i upp till 12 månader utan att någon kostnad uppkommer. Därefter kostar det 50 kr per månad.

 • Bjud in en vän

  Tycker du Fello är en bra mobiloperatör? Via ”Mina Sidor” hämtar du en unik länk som du kan dela med dig av till dina vänner. Om de registrerar sig via länken får du en månad gratis på ditt abonnemang.

Spara oanvänd surf

Använder du inte all surf sparas detta till kommande månader. Som mest kan 25 GB sparas.

Andra fördelar

Samma villkor inom EU/EES - Så länge du befinner dig i ett annat land inom EU/EES kan du ringa, skicka meddelanden eller surfa som hemma utan att det kostar extra. Detta gäller enbart på ”semesterresor” och kan därmed inte användas vid permanent boende utomlands.

Köp telefon och teckna abonnemang

Fello erbjuder enkla mobilabonnemang med tydliga villkor. De har valt att fokusera på detta och det är alltså inte möjligt att köpa mobiler via operatören.

Bindningstider

Det är aldrig bindningstid eller uppsägningstid på abonnemangen. De tecknas enkelt via hemsidan och genom att logga in på ”Mina Sidor” kan du byta abonnemang eller säga upp det.

Täckning

Tack vare att Fello använder Telias nät ges mycket bra täckning. Telia har Sveriges bästa täckning gällande 3G och 4G. Bor du i Norrland är det framförallt Telias nät som rekommenderas. Därmed kan du välja mellan Telia, Halebop eller Fello som alla använder samma nät.

Hitta Fellos täckningskarta här

Kundtjänst

Fello nås via telefon 08-17 på vardagar. Väljer du att maila anger de att svar ges inom 24 timmar. Det är även möjligt att chatta med kundtjänst direkt på hemsidan eller lämna sitt telefonnummer så att de ringer upp. Det finns också en FAQ med de vanligast förekommande frågorna.

Till skillnad mot vissa andra lågprisabonnemang har alltså Fello telefonsupport vilket kan ses som en fördel.

Betalningsmöjligheter

Du kan välja två betalningsalternativ hos Fello. Enklast är att välja kortbetalning vilket innebär att kostnaden automatiskt dras från kortet den 25:e varje månad.

Andra alternativet är fakturabetalning via Autogiro, E-faktura, via E-post eller pappersfaktura. Med pappersfaktura uppkommer däremot en kostnad på 29 kr.

Fello har Trustpilot 3,9 i betyg hos Trustpilot
(607 recensioner)

Skärmdump från Fello

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Fello AB
Adress:
Postnummer: 411 33
Ort: Göteborg
Org.nummer: 556921-7648