Jämför 4 mobilabonnemang från Mybeat

Vanliga abonnemang Studentabonnemang Barnabonnemang Seniorabonnemang Företagsabonnemang

Villkor

Uppsägningstid: 1 mån
Spara outnyttjad data: Nej
Surf inom EU: Ja

Täckning

Mobilnät: Telia
Hastighet 3G: Upp till 10 Mbit/s
Hastighet 4G: Upp till 40 Mbit/s

Kundtjänst

Telefonnummer: 019-555 55 00
E-postadress: [email protected]
Support via chatt: Nej
Support via Facebook: Nej

Recension av Mybeat

Lågt pris, familjerabatt och Telias nät. Det är de tydligaste fördelarna med MyBeat. En mobiloperatör som inte krånglar till det med svåra avtal eller bindningstider utan håller det enkelt. Dessutom kan begagnade mobiler köpas på delbetalning.

MyBeat är perfekt för dig som: Vill ha billigt mobilabonnemang på Telias nät – utan varken bindningstid eller krångliga villkor.

Fördelar med MyBeat

 • Låga priser
 • 3 månader med halva priset & Familjerabatt
 • Köp begagnad telefon på delbetalning

Fördelar med MyBeat

 • Går ej att spara surf
 • Finns ej chat-support

Abonnemang

Alla mobilabonnemang hos MyBeat har fria minuter, fria SMS och fria MMS. Det du behöver välja är därför bara mängden surf som önskas per månad. Välj mellan:

 • 2 GB
 • 6 GB
 • 15 GB
 • 50 GB

Vill du byta abonnemang sker detta enkelt via ”Min Sida”. Detta utan det kostar något extra.

Speciella rabatter

 • 3 månader med halva priset

  Oavsett vilka mobilabonnemang du väljer ges halva priset under de första tre månaderna.

 • Familjerabatt

  Teckna minst tre abonnemang hos MyBeat och få 10% rabatt på samtliga abonnemang.

Företagsabonnemang

Hos MyBeat kan företagsabonnemang tecknas oavsett om rörligt eller fast pris önskas. Är det till ett telefonnummer som nästan enbart används för ingående samtal kan rörliga abonnemanget väljas med månadskostnad på 50kr plus avgift per samtal/sms.

Det vanligaste är däremot att fastpris väljs. I dessa fall väljs surfmängd på 2, 6, 10 eller 50 GB. I övrigt är det samma villkor som på de privata abonnemangen.

Spara surf?

Någon surf sparas aldrig hos MyBeat vilket är en liten nackdel.

Andra fördelar

Samma pris inom EU - Surfa, ring eller skicka meddelande i annat land inom EU för samma pris som hemma. Ringer du utomlands från Sverige uppstår däremot kostnad för dessa samtal.

Köp telefon och teckna abonnemang

När du tecknar abonnemang kan du även köpa en begagnad mobil via räntefri delbetalning. I och med att den är begagnad ges bättre pris än du köpt en helt ny. Vilka mobiler som erbjuds varierar något. En del nya mobiler kan även förekomma i utbudet. På mobilerna ges 14 dagars returrätt och 2 års garanti.

Bindningstider

I likhet med flera uppstickare som utmanar de stora mobiloperatörerna har MyBeat ingen bindningstid.

Täckning

En stor fördel med MyBeat är att de använder Telias nät som både har Sveriges bästa täckning och utnämnts till Sveriges bästa mobilnät. I de flesta städer, och i södra Sverige, kan de flesta mobiloperatörer väljas. Bor du däremot norr om Dalarna är det främst Telia som kan leverera god kvalité. Detta inte minst om du bor i inlandet.

Kundtjänst

Kundtjänst nås vardagar 9 - 17 via telefon, mail, formulär eller chat på hemsidan. Det går även att ställa frågor via Facebook eller hitta svaren på deras kundcentersida.

Betalningsmöjligheter

Faktura skicka ut till E-mail om inte annat anges. Du kan däremot aktivera E-faktura hos din bank i samband med att du betalar din faktura. Det är även möjligt att välja Autogiro. Samtliga fakturor kan också laddas hem via ”Mina Sidor”.

Tecknar du abonnemang exempelvis den 20:e kommer du betala för kommande 10 dagar samma månad plus kommande månad. Första fakturan är alltså på högre belopp än kommande månadskostnad då den täcker nuvarande och kommande månad.

Mybeat har Trustpilot 4,4 i betyg hos Trustpilot
(143 recensioner)

Skärmdump från Mybeat

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Comparico AB
Adress: Salagatan 16
Postnummer: 101 23
Ort: Stockholm
Org.nummer: 556851-2312